Picur útja Afrikába - Töltsd le az Android alkalmazásunkat!

A mai naptól elérhető a Google Playen a Picur útja Afrikába című Android alkalmazásunk. :-)

Jegyezzétek meg ezt az ikont! ;-)
Ha ezt látjátok egy telefon vagy táblagép képernyőjén, 
akkor azon már fent van a Picur útja Afrikába.

Idézet a játék ismertetőjéből:
"Ha rátaláltál erre az alkalmazásra, akkor valószínűleg már ismered Picur történetét, de legalábbis hallottál már róla. Ha nem, akkor a telepítés után először ajánljuk a Picur története és az Infófészek oldalak meglátogatását! 

Ha már megismerted Picur kalandjait és a gólyákról is vannak ismereteid, akkor bele is kezdhetsz az utazásba! Miközben Picur útján haladsz, egyre többet tudhatsz meg róla és családjáról, a gólyákról, s azokról az országokról, amelyeken vonulása során átrepült. 

A játék lényege, hogy kérdésekre kell helyes válaszokat adnod. Lényegében egy kvíz játékról van szó, ahol a válaszok nehézségének megfelelő számú kilométereket szerezhetsz, miközben végig ugyanazon az úton haladsz, amelyen Picur is eljutott Afrikába. 

A játékot a Cserhát Természeti és Kulturális Értékeiért Alapítvány és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület partnerségében megvalósuló Északi gólyahír projekt (SMCA-2013-0911-Z) keretében készítettük."

A játék 1.0 verziójában csak a vonulás első öt napját tudod teljesíteni, de hamarosan frissíthetsz az újabb verzióra, újabb napokkal és újabb kérdésekkel.

Így néz ki játékunk Google Play oldala egy Android telefon képernyőjén.

nike air max 1 ebay